NordNews
Avem ce spune

Încă un complice la răpirea ex-judecătorului ucrainean Chaus, reținut

Încă un complice în cazul răpirii fostului judecător ucrainean Mykola Chaus a fost reținut. Anunțul a fost făcut de către Procuratura Generală.

Potrivit comunicatului instituției, sub conducerea Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), ofițerii Inspectoratului Național de Investigații de comun cu ofițerii de urmărire penală de la Direcția Generală Urmărire Penală ai IGP al MAI, au mai reținut un complice în cazul răpirii fostului judecător din Ucraina, Mykola Chaus.

Oamenii legii anunță că bărbatul are vârsta de 30 de ani și a fost reținut la intrarea în țară. Acesta a fost pus sub învinuire pentru asigurarea și organizarea activității grupului de persoane care nemijlocit au realizat răpirea cetățeanului ucrainean.

Astăzi, 11 mai, procurorii PCCOCS urmează să solicite în instanța de judecată aplicarea arestului preventiv.

Potrivit legii penale, fapta de care bărbatul reținut este învinuit se pedepsește cu închisoarea pentru un termen de la 6 la 10 ani.

Menționăm că, orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive şi irevocabile a instanței.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"