NordNews
Avem ce spune

Încă un deputat părăsește grupul Pro Moldova

Încă un deputat părăsește grupul Pro Moldova. Este vorba de Corneliu Padnevici, scrie radiochișinău.md.

„De astăzi mă retrag din grupul parlamentar PRO MOLDOVA și îmi voi continua activitatea în calitate de deputat neafiliat. Deși am fost printre fondatorii Partidului Pro Moldova și am muncit mult la afirmarea acestuia în calitate de forță politică alternativă, acum simt că nu mai pot contribui cu nimic la dezvoltarea acestui proiect politic.

Nu renunț însă la convingerile și ideile pe care le-am promovat permanent și mă voi concentra pe realizarea proiectelor pentru oameni și pentru comunități, în primul rând din circumscripția Drochia-Dondușeni-Soroca.

În Parlament voi susține inițiativele care să contribuie la îmbunătățirea condițiilor de trai ale oamenilor și voi evita în continuare populismul și răfuielile politice”, se arată într-un mesaj postat de deputat pe Facebook, care a prezentat și scrisoarea adresată președintelui Parlamentului, Zinaida Greceanîi, în acest sens.

Menționăm că Sergiu Sârbu, Ruxanda Glavan, Eleona Graur și Grigore Repesciuc au anunțat recent că părăsesc grupul Pro Moldova și că vor fi neafiliați.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata