NordNews
Avem ce spune

Încă un membru PACE, recunoscut bănuit în cazul vicepreședintelui r. Sîngerei, care a fost stropit cu verde de briliant

Cazul vicepreședintelui raionului Sîngerei, membrul partidului „Demnitate și Adevăr”  (DA), Tudor Tutunaru, care în seara zilei de 6 aprilie a fost stropit cu verde de briliant de către membrii partidului PACE continuă să fie investigat de procurori.

După ce ieri, Procuratura raionului Sîngerei l-a reținut pe președintele organizației teritoriale a formațiunii politice PACE, Tudor Balan, care l-a stropit pe Tutunaru cu verde de briliant, astăzi, procurorii l-au recunoscut și audiat în calitate de bănuit pe un alt membru PACE. Alți doi colegi ai acestora, care au fost citați pentru azi la Procuratură pe acest caz, nu s-au prezentat, unul îmbolnăvindu-se subit și fiind internat în spital.
Procuratura Genarală (PG) anunță că, astăzi, președintele organizației teritoriale Sîngerei a formațiunii politice PACE, Tudor Balan a fost pus sub învinuire, iar procurorii au depus demers de arestare preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Amintim că, incidentul este cercetat penal de Procuratura raionului Sîngerei sub aspectul comiterii ”huliganismului de două sau mai multe persoane” și ”chemării la săvârșirea actelor de violență împotriva persoanelor”. Pentru aceste acțiuni, legislația prevede amendă sau închisoare maximă de până la 5 ani.

Tutor Tutunaru se află internat la spitalul raional, având arsuri de gradul I și II la ambii ochi. Potrivit medicilor, în prezent, starea acestuia este stabilă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"