NordNews
Avem ce spune

Încă un polițist de la Florești, încătușat de CNA. Le-ar fi fost complice celor doi, reținuți zilele trecute

Un angajat al Inspectoratului de poliţie Floreşti a fost reţinuţ de către ofiţerii Direcţiei generale teritoriale ,,Nord” a CNA şi procurorii anticorupție, fiind bănuit de complicitate în dosarul trafic de influenţă, după ce împreună cu alţi colegi de ai săi, ar fi pretins şi primit de la un bărbat 2 500 de euro pentru muşamalizarea unui dosar penal.
Amintim că, zilele trecute doi poliţişti, unul angajat al IP Râşcani şi altul angajat al IP Floreşti, au fost reţinuţi de ofiţerii CNA şi procurorii anticorupţie pentru trafic de influenţă.
Potrivit denunțătorului, polițiștii susțineau că pot influența procurorul de caz să înlocuiască pedeapsa sub formă de arest preventiv cu una mai blândă, aplicată unui bărbat, bănuit de circulația ilegală a drogurilor în scop de înstrăinare.
În urma acțiunilor de urmărire penală, toţi trei au fost reținuți pentru 72 de ore. Dacă vor fi găsiți vinovați de comiterea infracţiunii trafic de influenţă, polițiștii riscă până la 6 ani de detenție sau o amendă în mărime de până la 10 000 de unităţi convenţionale.
Menționăm că, Procuratura anticorupție conduce urmărirea penală.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"