NordNews
Avem ce spune

Încă un șofer moldovean documentat de români cu premis fals

Poliţiştii de frontieră români de la  Punctul de Trecere a Frontierei  Costești-Stânca au reținut un cetățean al  Republicii Moldova, care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere fals. Bărbatul a fost documentat în data de 21 ianuarie la ieșire din România.

 

Șoferul în vârstă de 28 de ani, care conducea un autoturism Opel Astra înmatriculat în Lituiania, la controlul de frontieră a prezentat alături de documentul de identitate și un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Republica Moldova, valabil pentru categoriile B și C.

Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, au fost efectuate verificări suplimentare, ocazie cu care s-a constatat că permisul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.

Totodată, în urma consultării bazelor de date aflate la dispoziție, colegii noștri au constatat că bărbatul nu este posesor de permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, poliţiştii de frontieră români efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și uz de fals, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"