NordNews
Avem ce spune

Încăierare la miez de noapte pe o stradă din Bălți. Un șofer beat a vrut să fugă de polițiști

Scandal la miez de noapte pe o stradă din Bălți. Un șofer de 30 de ani, dar și pasagerul acestuia, ambii în stare de ebrietrate, s-au luat la ceartă cu oamenii legii. La solicitarea oamenilor legii de a stopa automobilul, șoferul a refuzat să oprească motorul și a continuat să se deplaseze haotic. Într-un final, automobilul a staționat.

„La solicitările legale ale polițiștilor ca șoferul să prezinte actele și să fie testat cu alcooltestul, ambii bărbați din automobil au devenit agresivi. Totodată, pasagerul a aplicat o lovitură în regiunea feței unuia din membrii echipajului de poliție. În timpul aplicării loviturii, bărbatul, în stare avansată de ebrietate, s-a dezechilibrat și a căzut jos, fracturându-și piciorul. Pentru a nu i se documenta acțiunile ilegale, acesta a telefonat imediat la numărul 112 comunicând, că ar fi fost bătut de polițiști”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Bălți.
La fața locului a fost solicitată intervenția unei ambulanțe.
În privința șoferului a fost inițiată o cauză penală pentru refuzul de la testarea alcoolscopică, dar și o cauză penală în privința pasagerului agresiv, pentru violenţa săvârşită asupra unei persoane cu funcţie de răspundere.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata