NordNews
Avem ce spune

Incendiu într-un bloc de locuit din Edineț: 19 persoane au fost evacuate de pompieri

19 persoane au fost evacuate dintr-o clădire cuprinsă de flăcări. Incendiul s-a produs în această dimineață într-un bloc de locuit de pe strada Șoseaua Bucovinei din orașul Edineț. 

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 07:39. Potrivit primelor informații, scara unui bloc de locuit a fost inundată cu fum, după ce un apartament de la etajul patru a fost cuprins de flăcări.

Ajunși la destinație, salvatorii au stabilit că în apartamentul unde a izbucnit arderea se aflau două persoane, iar alte trei persoane de la etajele superioare nu reușeau să iasă întrucât fumul dens a inundat toată scară și aceștia riscau să se sufoce. Pompierii au salvat cele cinci persoane în mod de urgență reușind să-i predea serviciului medical. Persoanele au primit îngrijiri medicale fără de a fi nevoie spitalizarea acestora.

Mergând în recunoaștere, salvatorii au mai evacuat alte 14 persoane de la etajele superioare a blocului pentru ca aceștia să nu inhaleze produse nocive.

În urma incendiului au fost afectate bunuri materiale din interiorul unei bucătării cu suprafața de 6 metri pătrați, fără ca incendiul să obțină răspândire. Arderea a fost complet lichidată la ora 08:13.

Circumstanțele și cauza de producere a incendiului urmează a fi stabilite.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"