NordNews
Avem ce spune

Indignare într-un oraș spaniol după descoperirea unui focar de Covid la un bordel. Bărbații căsătoriți nu se prezintă la testare

Un mic oraș din Spania are probleme în urmărirea potențialelor cazuri de COVID-19, după descoperirea unui focar la un bordel local, scrie digi24.ro.

Aproximativ opt lucrătoare au avut rezultate pozitive la testarea pentru noul coronavirus, iar descoperirea a provocat un adevărat scandal la nivel local în orășelul Alcazar de San Juan, în Ciudad Real.

În timp ce femeile au fost izolate, autoritățile se luptă să identifice toate persoanele de contact ale acestora, însă eforturile nu dau rezultate, întrucât cei mai mulți clienți ar fi căsătoriți și vor să-și țină secrete escapadele.

Localnicii sunt indignați și se tem că numărul cazurilor de Covid-19 ar putea să explodeze în orașul cu 30.000 de locuitori, ceea ce ar atrage după sine instituirea de noi restricții.

Potrivit presei locale, clubul, „Las Palmeras” le-ar fi cerut clienților să poarte măști și să se spele pe mâini, însă natura activității exclude respectarea regulii de distanțare socială.

Ciudad Real este provincia cu cele mai multe cazuri de coronavirus înregistrate de la începutul pandemiei și una dintre cele mai mari rate de deces.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"