Însoțiți de mulțime, Partidul Șor a venit la protest la Parlament. După ce o femeie a leșinat, Tauber a continuat singură: Pentru fiecare lacrimă, Dodon, vei răspunde personal

Distribuiti mai departe...
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Reprezentanții Partidului Șor, în frunte cu Marina Tauber și câteva zeci de persoane au venit în fața Parlamentului la un protest pentru a-și manifesta susținerea pentru deputatul Ștefan Gațcan și a-și exprima dezacordul față de acțiunile socialiștilor. Protestul a fost întrerupt la scurt timp, așa cum o protestatară a leșinat. Mai târziu, Tauber și-a continuat discursul, deja de una singură, scrie agora.md

Acest regim banditesc trebuie oprit. Fracțiunea Partidului Șor își exprimă nemulțumirea, neîncrederea și vom lupta cu toate metodele împotriva structurii mafiote de peste drum (n.r. din Președinție).

Nu vom lăsa să fie nimeni jignit și vom susține deputații din orice partid pentru că suntem supuși presiunilor inclusiv asupra președintelui partidului nostru”, spune Tauber.

Deputata susține că acțiunile socialiștilor ar fi dirijate de președintele Igor Dodon și-i cere să înceteze.

Pentru fiecare lacrimă a apropiaților noștri, pentru ce se întâmplă cu Gațcan și ce ați făcut duminică în OrheiLand, Dodon, vei răspunde personal. Azi îți adresăm un apel și dacă nu încetezi, data viitoare vom fi 10-20 de mii și vom veni la casa ta pentru că ai îndrăznit să faci asta”, a spus deputata.

Marina Tauber a vorbit fără susținători, deși inițial a venit în fața Parlamentului însoțită de o mulțime. Totul din cauză că una dintre protestatare s-a simțit rău și și-a pierdut cunoștința. Ulterior, oamenii s-au împrăștiat.

Amintim că tot azi în fața Președinției au protestat membrii partidului Pro Moldova. Aceștia susțineau că deputatul Ștefan Gațcan ar fi fost sechestrat și obligat să renunțe la mandatul de deputat. Potrivit lor, în spatele acțiunilor ar sta socialiștii.

Între timp socialiștii au anunțat că Gațcan a renunțat la mandat. Vestea a fost dată de șeful fracțiunii socialiștilor, Corneliu Furculiță.

Cât despre Gațcan, acesta a apărut ulterior într-o secvență video, într-o vie, afirmând că este bine și că o perioadă nu va comunica cu nimeni. Aceasta în pofida faptului că mașina sa a rămas parcată la Parlament, iar deputații Pro Moldova spun că membrii familiei nu pot lua legătura cu Gațcan.

leave a reply