NordNews
Avem ce spune

FOTO | Inspectoratul de poliție Bălți a organizat astăzi evenimentul consacrat promovării proiectului ,,Bunicii Grijulii''

La evenimentul desfășurat astăzi în fața primăriei Bălți au participat președintele Asociației Obștești ,,Bunicii Grijulii” Galina Cotorobai, vice președintele AO ,,Bunicii Grijulii” Vica Anton, Bunicii Grijulii din mun. Bălți, șeful Inspectoratului de poliție Bălți Oleg Cojocari, reprezentanţi ai Instituțiilor de învățămînt din mun. Bălți, Administrația Publică Locală și agenți economici care prestează servicii de transportare a persoanelor în regim TAXI și pe Rutele municipale.
De asemenea, în cadrul evenimentului angajații poliției au prezentat unitățile de transport public care au fost inscripționate cu logourile celor mai puternice proiecte ale Poliției Naționale ,,Bunicii Grijulii’’ și ,,O Jucărie Pentru Zîmbetul Copilului’’.
Conducerea Inspectoratului de poliție Bălți aduce mulțumiri partenerilor proiectului ,,Bunicii Grijulii” pentru implicarea și promovarea activităților.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata