NordNews
Avem ce spune

Inspectoratul de poliție Fălești continuă monitorizarea vânătorilor. Vezi ce încălcări au depistat

Angajații Inspectoratului de poliție Fălești au desfășurat un șir de acțiuni complexe orientate la contracararea vânatului ilicit și supravegherea circulației armamentului din posesia civilă.

Oamenii legii au efectuat 46 razii pe întreg teritoriu raionului, verificând 45 de colective de vînători.
În urma raziilor petrecute au fost depistate 2 cazuri de braconaj în urma cărora au fost intentate 2 cauze penale, depistate și ridicate 3 arme deținute ilegal, documentate 6 încălcări privind încălcarea regulilor de securitate la vînătoare și ridicate 7 arme din posesia legală.
Deasenenea au fost organizate 21 activități informative și întruniri cu colectivele de vînători, la care au participat 485 de persoane dintre care 188 membri ai Societății vînătorilor și pescarilor din Republica Moldova, fiindu-le repartizate 422 de pliante informative cu recomandări utile.
În timpul întrunirilor, vînătorilor li se reamintesc regulile de securitate în timpul vînătoriei, interdicțiile la mănuirea armelor de vînătoare și alte recomandări pentru evitarea incidentelor cu aplicarea armelor de foc în timpul vînătoriei.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata