NordNews
Avem ce spune

Interlopul Gheorghe Orlov, achitat și pus imediat în libertate

Interlopul Gheorghe Orlov sau Gheorghe Nazaruc, alias Jora, mâna dreaptă a liderului criminal Grigore Caramalac, alias Bulgaru, care a fost extrădat de către autoritățile din Ucraina și învinuit de procurori de participație și acțiuni de șantaj în proporții deosebit de mari, a fost achitat și eliberat din arest la domiciliu. 

„Se achită NAZARUC Gheorghe *** de învinuirea în comiterea infracțiunii prevăzute de art.art.42 alin.(2) și (3), 189 alin.(6) Cod penal al Republicii Moldova, pe motiv că faptele imputate acestuia nu întruncsc elementele componenței de infracțiune. Se revocă măsura preventivă arestarea la domiciliu, dispusă in privința lui NAZARUC Gheorghe **

Dispoziția privind revocarea măsurii preventive „arestarca la domiciliu” este executorie din momentul pronunțării dispozitivului sentinței.

NAZARUC Gheorghe ** se pune imediat în libertate.

Sentința motivată va fi pronunțată in şedință publică la 28 aprilie 2021. ora 13:00. Sentința va putea fi atacată în ordine de apel la Curtea de Apel Chișinău, în termen de 15 zile de la pronunțarea sentinței motivate, prin intemediul Judecătorici Chișinău (sediul Buiucani)”, se arată în sentință.

 

Sentința va putea fi atacată în ordine de apel la Curtea de Apel Chişinău, în termen de 15 zile de la pronunțarea sentinței motivate.

Anterior, Gheorghe Orlov a fost condamnat în Federația Rusă pentru atac armat. A fost eliberat dintr-o închisoare din Rusia, iar în preajma alegerilor prezidențiale a venit, cu avionul, în Republica Moldova.

NordNews.md a scris și despre tripla identitate a interlopului dar și despre inacțiunile Ministrului de Interne, Pavel Voicu în ceea ce privește reținerea lui Orlov în timp ce traversa frontiera de stat. 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata