NordNews
Avem ce spune

Interpretul rus, Stas Mihailov a fost testat pozitiv la COVID-19

Interpretul rus, Stas Mihailov a anunțat pe contul său de Instagram că a fost testat pozitiv cu COVID-19, informează RIA Novosti, citat de sputnik.md

Nu m-am gândit niciodată că mă voi confrunta cu așa ceva, însă, din păcate, este adevărat. Există deja testul celor de la Rospotrebnadzor, care a confirmat că sunt contaminat cu coronavirus”, a scris artistul.

Interpretul spune că a primit mai multe mesaje în care oamenii afirmă că s-au adresat la timp medicilor cu simptome de pneumonie, determinându-se că sunt infectați cu coronavirus. De asemenea, Mihailov a subliniat că în Rusia oamenii sunt tratați la cel mai înalt nivel.

Trebuie să înțelegem că adresarea la timp la medici și atitudinea respectuoasă față de propria persoană și celor din jur va duce la rezultate foarte bune”, a menționat el.

Autoizolarea, spune Mihailov, este cea mai bună metodă la ora actuală.
Anterior, Stas Mihailov a mărturisit că fusese diagnosticat cu pneumonie bilaterală însă testele pentru coronavirus au fost negative. Săptămâna trecută interpretul a publicat în Instagram un video în care arată cum își face testul acasă. Rezultatele au arătat că artistul avea anticorpi. De asemenea, el s-a adresat autorității pentru supravegherea drepturilor consumatorilor – Rospotrebnadazor.
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"