NordNews
Avem ce spune

Întrevedere cu experții Misiunii de Observare a Alegerilor

În contextul realizării obiectivelor misiunii OSCE ODIHR, la data de 8 februarie,  șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc, a avut  o întrevede   cu experții Misiunii de Observare a Alegerilor.

Subiectele discuției au fost axate pe documentarea încălcărilor în domeniul electoral, precum și alte activități ale Poliției pe perioada alegerilor parlamentare din 24 februarie curent.

În cadrul întrevederii a fost reiterat faptul că Inspectoratul General al Poliției este pregătit să acorde suportul necesar în vederea asigurării bunei desfășurări a alegerilor parlamentare, dar și să asigure ordinea și securitatea publică.  

Cu unele riscuri atestate în zona de securitate și zona limitrofă cu regiunea transnistreană, riscuri și argumente care au fost vociferate și explicate în cele mai mici detalii, aducând la cunoștință experiența scrutinelor precedente.

 În acest context, menționăm că polițiștii  au fost instruiți de reprezentanții CEC și pregătiți de a interveni prompt la sesizările cetățenilor în caz de încălcări, incidente şi alte informaţii privind activitatea electorală pe teritoriul întregii țări.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"