NordNews
Avem ce spune

Întrevederea lui Dodon cu Ceban a devenit deja una „oficială”. Cum s-a prezentat ex-șeful statului

Igor Dodon și primarul Capitalei, doi socialiști au decis că întrevederile dintre ei poartă deja un caracter „oficial”, chiar dacă ex-deputatul și președintele țării nu mai deține vreo funcție politică, decât la nivel de partid, scrie Realitatea. 

Astfel, astăzi, 6 decembrie, atât Igor Dodon, cât și Ion Ceban au anunțat că au avut o întrevedere oficială, unde au discutat subiecte de actualitate ce vizează municipalitatea. Igor Dodon s-a prezentat ca „președinte al Uniunii de Afaceri Moldo-Ruse”, calitate pe care o are de când a plecat din funcția de deputat și anunțate că intenționează să plece și din politică.

„În calitate de președinte al Uniunii de Afaceri Moldo-Ruse, am avut o întrevedere cu primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban. În cursul dialogului am discutat despre planurile de dezvoltare a orașului. Am salutat implementarea mai multor proiecte de îmbunătățire a infrastructurii urbane. De asemenea, am analizat posibilitățile de realizare a unor proiecte comune, cum ar fi: reabilitarea unor zone verzi, a unor drumuri, a instituțiilor de cultură și de învățământ, precum și perspectiva de iluminare a porților orașului. În calitate de președinte al Uniunii, intenționez să atrag investiții care ar conduce la dezvoltarea economică a municipiului Chișinău și altor localități din țară, la sporirea nivelului de trai al cetățenilor”, se arată în anunțul lui Dodon.

Cu un anunț similar a venit și primarul Capitalei, Ion Ceban, care la fel l-a prezentat pe Dodon ca „președinte al Uniunii de Afaceri Moldo-Ruse”.

1 Comentariu
  1. Ivan spune

    Dodik este sef si taie frunze la catei. S’a dus sa-I punz zgarda lui vanica-gramofonul. Va inflori capitala ! Lipseste Galina cu sufletul ei si Zina pulemet.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"