NordNews
Avem ce spune

Ion Ceban consideră că Alexandr Nesterovschi trebuie să se retragă din cursa electorală pentru fotoliul de primar al municipiului Bălți

Primarul capitalei, Ion Ceban, numește excluderea din cursa electorală al candidatului din partea Partidului Politic „ȘOR” o acrobație juridică inadmisibilă. Ceban a mai declarat că decizia aparţine alegătorilor, iar drepturile cetăţenilor sunt primordiale. În acelaşi timp, Ceban spune că dacă ar fi în locul lui Alexandr Nesterovschi, candidat din partea Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, s-ar retrage din cursa electorală. 

Edilul Capitalei spune că o decizie privind o eventuală retragere a lui Alexandr Nesterovschi din cursă se va lua la nivelul partidului.

„Dacă te expui public împotriva procesului care a existat, în formula în care a avut loc, eu m-aş retrage din cursă, pentru că nu putem neglija principiile statului de drept. Dar decizia o va lua partidul. Ceea ce s-a întâmplat a fost inadmisibil, pentru prima dată am văzut că judecătoriile lucrează noaptea, CEC-ul lucrează noaptea. De fapt, a fost obiectivul celor de la guvernare să acapareze cât mai multă putere în ţara asta, pentru că, practic, toate instituţiile au fost subjugate PAS. Se întâmplă după ce au acaparat Procuratura, SIS, CNA, Teleradio-Moldova”, a declarat Ion Ceban.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"