NordNews
Avem ce spune

IuteCredit obține recunoaștere internațională la o prestigioasă competiție europeană

Chișinău, 9 noiembrie 2022: Campania națională de educație financiară „Generația Inteligenței Financiare”, s-a calificat în finala unuia dintre cele mai prestigioase concursuri internaționale, European Excellence Awards 2022, categoria Știință și Educație. Materialele video din campanie au fost adaptate în limbajul semnelor pentru copiii cu deficiențe de auz.

„Faptul că am realizat un proiect de incluziune socială a copiilor este absolut firesc pentru IuteCredit – întotdeauna am susținut proiecte de suflet și, mai ales, îndreptate spre ajutorarea și afirmarea tinerei generații. Însă faptul că această Campanie a fost apreciată la nivel atât de înalt, că a survolat spectaculos hotarele Republicii Moldova, denotă  recunoașterea internațională a activității IuteCredit și ne responsabilizează în egală măsură cu bucuria pe care o simțim cu toții”,  a accentuat Gheorghe Coșcodan, Director Marketing și PR IuteCredit.

Campania „Generația Inteligenței Financiare” menită să ajute la suplinirea materialor didactice destinate elevilor ale căror limbă maternă este limba semnelor, susținută financiar de IuteCredit, în parteneriat cu Ministerul Educației Culturii și Cercetării, Junior Achievement Moldova, Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supraveghere a Pieței, Camera de Comerț Americană din Moldova, elaborată și implementată de agenția BDR Associates – Strategic Communication. În cadrul acestei campanii 10 videouri explicative din seria „Cunoaște sensul banului cu Emily” au fost adaptate pentru copiii cu deficiențe de auz în limbaj mimico-gestual.

În context, amintim că grație sprijinului financiar IuteCredit, elevii din Republica Moldova au acces la studii online de educație financiară. Aici ne referim la programele școlare „Finanțele mele” și „Spiritul antreprenorial”, parte a disciplinei opţionale „Educaţia economică şi antreprenorială” care au fost digitalizate în cadrul campaniei „Generația Inteligenței Financiare”, ediția 2021/2022.

Despre European Excellence Awards 2022: Premiile Europene de Excelență în PR, înființate în 2007, sunt găzduite de Quadriga, hub de educație, informare, networking și soluții IT de afaceri, cu sediul la Berlin. Premiile onorează campanii de excepție în comunicarea corporativă europeană, proiecte remarcabile în domeniul PR în diverse categorii.

Despre IuteCredit: Înființată în 2008 – este una dintre cele mai importante companii europene de finanțare personală. Grupul este specializat în credite de consum, oferite prin intermediul filialelor sale. În prezent, IuteCredit deservește clienți din Moldova, Albania, Macedonia de Nord, Bulgaria, precum și din Bosnia și Herțegovina. Produsele de creditare ale IuteCredit sunt împrumuturi de consum negarantate cu scadențe între o lună și 48 de luni și împrumuturi garantate cu gaj auto cu scadențe de până la 72 de luni. Compania operează propria rețea de ATM-uri care sunt utilizate prin intermediul aplicației mobile MyIute. Misiunea IuteCredit este de a crea o experiență extraordinară în domeniul finanțelor personale, depășind așteptările clienților.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"