NordNews
Avem ce spune

L-a omorât, a chemat poliția și a încercat să camufleze crima: Un funcționar public dintr-un sat din raionul Călărași, reținut

La 18 decembrie curent, Poliția din Călărași a fost sesizată de un bărbat precum că în locuința sa, din extravilanul satului Bularda, a depistat cadavrul unui bărbat de 62 de ani, care, de aproximativ 2 ani, activa neoficial în calitate de paznic și totodată îi ajuta la alte lucrări agricole la iazul care îi aparține, scrie replicamedia.md

Ca urmare a cercetărilor la fața locului, în locuinţa unde a fost găsit cadavrul, polițiștii au depistat pe un perete pete de culoare brună, acestea fiind răzuite, iar altele acoperite cu un creion, cu scop de a fi ascunse urmele. În urma examinării preventive a medicului legist, decesul ar fi survenit ca urmare a leziunilor corporale.

De asemenea, de la locul faptei, polițiștii au ridicat îmbrăcăminte, care ar aparține stăpânului casei, având pe ele pete de sânge.

Ca urmare a măsurilor de investigație și urmărire penală, întreprinse de polițiștii din Călărași și sub conducerea procurorilor Procuraturii raionului Călărași, la 19 decembrie suspectul a fost reținut. Acesta s-a dovedit a fi chiar stăpânul casei, în vârstă de 62 de ani, care activează ca funcționar public în localitatea Dereneu, r-ul Călăraşi, cel care a și anunțat poliția despre decesul victimei şi cel care a întreprins acțiuni de camuflare a urmelor infracţiunii.

Cadavrul victimei a fost îndreptat la expertiza medico-legală pentru stabilirea cauzei decesului.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru omor, iar suspectul a fost reținut pentru 72 ore.

Dacă va fi găsit vinovat, bănuitul riscă o pedeapsă cu închisoare de la 10 la 15 ani.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"