NordNews
Avem ce spune

La Bălți, Chișinău și Cahul va fi organizat Târgul Universităților din România

Tinerii care vor să-și facă studiile peste Prut, sunt invitați la cea de-a XI-a ediție a Târgului Universităților din România, organizat de Federația Tinerilor Basarabeni în perioada 7-10 iulie. Târgul va avea loc în trei orașe din R. Moldova: Chișinău, Bălți și Cahul. În cadrul evenimentului, reprezentații centrelor universitare din România vor prezenta absolvenților de gimnaziu și de liceu din Republica Moldova, ofertele educaționale pentru anul 2022-2023.

La 7 și 8 iulie, târgul va avea loc pe Aleea Clasicilor Români din Chișinău, între orele 09.00-16.00. În cazul în care timpul va fi ploios, evenimentul se va desfășura la Biblioteca Municipală „B.P. Hașdeu”.

La 9 iulie, Târgul Universităților din România va avea loc la Bălți, la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”, între orele 09.00 – 16.00.

La Cahul, evenimentul se va desfășura în data de 10 iulie la Universitatea „B.P. Hașdeu”, între orele 10.00 – 15.00.

În cadrul Târgului Universităților din România, absolvenții vor putea afla care este procesul de admitere la studiile preuniversitare și universitate din România din anul curent, care sunt  ofertele academice ale instituțiilor de învățământ din țara vecină, dar și care sunt activitățile de voluntariat în cadrul asociațiilor de studenți și elevi basarabeni din cele mai mari centre universitare din România.

 

 

Banner DRRM Noiembrie 2022
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"