NordNews
Avem ce spune

La ce pușcărie va sta închis Liviu Dragnea

Liderul Partidului Social Democrat din România, Liviu Dragnea, care a fost condamnat la 3,5 ani de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman,  va trebui să meargă  la inchisoare, el nemaiavând la dispoziție din acest moment decât căile extraordinare de atac. Dar, până când avocații liderului PSD să apeleze la aceste căi, Dragnea trebuie să meargă după gratii. Președintele Camerei Deputaților ar urma să ajungă chiar luni la penitenciarul de maximă siguranță Rahova, transmite protv.md.
Potrivit procedurilor, după încărcerare ar urma o perioadă de 21 de zile de carantină, timp în care se va stabili regimul de executare a pedepsei – semi-deschis sau deschis. Dragnea ar putea rămâne în penitenciarul Rahova sau ar putea fi transferat în altă închisoare.
Se mai așteaptă redactarea mandatului de executare a pedepsei cu inchisoarea, mandat ce va fi trimis la Poliția Capitalei pentru că, în ipoteza în care Dragnea nu se preda de bunăvoie, o echipă de polițiști să meargă acasă la el, la adresa din sectorul 1 al Capitalei, și să-l ia pentru a-l duce la penitenciar.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"