NordNews
Avem ce spune

La Chișinău va veni Președintele Germaniei. Vezi programul de activități elaborat de Președinție pentru vizita lui Frank-Walter Steinmeier

Preşedinţia a făcut public programul vizitei preşedintelui Republicii Federale Germania, Frank-Walter Steinmeier, la Chişinău. Acesta se va afla într-o  vizită oficială în Republica Moldova, începând cu 29 septembrie, la invitaţia preşedintelui R. Moldova, Maia Sandu.

Pe 29 septembrie, preşedintele Frank-Walter Steinmeier va fi întâmpinat cu onoruri militare la Preşedinţia Republicii Moldova, după care vor avea loc o serie de întrevederi cu preşedintele Maia Sandu şi cu membrii delegaţiilor.

Ulterior, preşedintele Steinmeier se va întâlni cu prim-ministrul Natalia Gavriliţa şi cu preşedintele Parlamentului, Igor Grosu. În aceeaşi zi, Frank-Walter Steinmeier va inaugura, împreună cu Maia Sandu, Forumul de afaceri moldo-german.

În cadrul vizitei, preşedintele Federal va vizita, de asemenea, Muzeul Naţional de Etnografie şi Istorie Naturală a Republicii Moldova şi Colegiul de Inginerie din Străşeni. La fel, oficialul va avea o discuţie cu un grup de primari din satele şi oraşele unde au fost implementate proiecte sprijinite de Guvernul German. Pe finalul vizitei, cei doi preşedinţi vor sădi câte un arbore la Grădina Botanică din Chişinău.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata