NordNews
Avem ce spune

Procesul de studii la școala profesională Nr. 2 din mun. Bălți a fost suspendat pentru cel puțin o săptămână

La Școala Profesională Nr.2  din orașul Bălți s-a decis suspendarea procesului de învățământ pentru cel puțin o săptămână din cauza lipsei de agent termic. Directorul-adjunct, Doina Morari, explică acest lucru prin faptul că un bloc al școlii se află în reparație.
Potrivit Doinei Morari, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a câștigat licitația „Europa 3000” pentru a  repara instituția de învățământ dată. Deși lucrările se desfășoară deja de un an și șapte luni, elevii sunt nevoiți și acum să facă ore în frig.
Astfel, administrația școlii a decis să suspende procesul educațional. „Ne bazăm în primul rând pe opiniile studenților. În primul rând, ei să se simtă confortabil și nimeni să nu se îmbolnăvească.  Noi nu facem nimic fără știrea Ministerului. Ei știu despre fiecare pas pe care noi îl facem”, a spus Doina Morari.
În timpul cel mai  apropiat, conducerea instituției își propune să identifice  un alt bloc pentru studii, așa cum au făcut-o și anul trecut, când orele s-au desfășurat în incinta Școlii Profesionale Nr. 1.
Redacția NordNews i-a solicitat  purtătorului de cuvânt al  Ministerului Educației, Angela Mutruc, să comenteze situația dată. Ea a promis reporterilor că va reveni cu informații, dar nu a fost să fie.  Astfel că, nu a fost posibilă confirmarea declarației directorului adjunct Doina Morari că: „Ministerul este responsabil pentru tot”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"