NordNews
Avem ce spune

La sfârșit de mandat, Dodon simte românește

Igor Dodon s-a adresat omologului său de la București cu un mesaj de felicitare în numele întregului popor moldav cu ocazia Zilei Naționale a României. Președintele în exercițiu a urat românilor de pretutindeni sănătate, bunăstare şi prosperitate.

„Excelenţă,
Cu ocazia Zilei Naţionale a României, Vă adresez, în numele cetățenilor Republicii Moldova și al meu personal, sincere și cordiale felicitări, împreună cu urări de sănătate, bunăstare şi prosperitate.

În context festiv, țin să remarc, cu gratitudine, asistența valoroasă oferită de România, inclusiv prin implementarea proiectelor bilaterale sectoriale, cu beneficii importante pentru Republica Moldova.

Rămân optimist privind perspectiva dinamizării și extinderii relațiilor speciale moldo-române, bazate pe comuniunea de limbă, cultură, istorie și pe interesul reciproc avantajos al statelor noastre.

Reiterând urările de succes și progres continuu, adresate Dumneavoastră și întregului popor român, Vă rog să acceptați, Excelență, expresia înaltei mele considerații.”, se arată în mesajul oficial al președintelui în exercițiu, Igor  Dodon. 

În mesajul său, Dodon a reiterat și sprijinul României acordat pentru Republica Moldova.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"