NordNews
Avem ce spune

Le oferă angajaților o primă de Crăciun de până la 2.200 de euro

Cei 4.000 de angajați ai lanțului de restaurante Wagamama, din Marea Britanie, vor împărți un bonus de Crăciun de 4 milioane de lire sterline, după ce lanțul a fost cumpărat de Restaurant Group, pentru 559 milioane de lire sterline, scrie The Guardian.
Fiecare angajat va încasa o primă de Crăciun de până la 2.000 de lire( aproximativ 2.200 de euro), a hotărât CEO-ul companiei, Jane Holbrook. Bucătarii-șefi și managerii restaurantelor cu mâncare asiatică vor primi câte 2.000 de lire, în timp ce ospătarii și restul angajaților vor lua 1.000 de lire. Singura condiție este ca aceștia să lucreze la Wagamama de cel puțin 12 luni.

Bonusul va fi acordat în semn de recunoștință angajaților care au rămas fideli companiei. În 2011, lanțul de restaurante Wagamama a fost cumpărat de Duke Street, pentru 215 milioane de lire sterline. Luna trecută, Wagamama a fost cumpărat de Restaurant Group, care are planuri de extindere în mai multe orașe din Marea Britanie.
Mutarea a ridicat unele semne de întrebare inițial, deoarece lanțurile de restaurante din Marea Britanie au avut scăderi semnificative anul acesta, ducând lipsă de clienți.
Anul trecut, Wagamama a obținut un profit de 43 de milioane de lire sterline și vânzări de peste 306 milioane de lire.
Suras: digi24.ro
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"