NordNews
Avem ce spune

Lidera PAS: Igor Dodon vrea să cumpere voturi din Transnistria cu 2 milioane de euro

Igor Dodon vrea să cumpere voturi din Transnistria contra sumei de  2 milioane de euro. Cel puțin asta susține lidera Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu. În cadrul unei emisiuni televizate, ea menționat că șeful statului va frauda alegerile prezidențiale din toamnă prin toate metodele posibile și că va dispune în curând și de dovezile necesare în acest sens.

„Am informații din surse foarte sigure că ei intenționează să cumpere voturi cu două milioane de euro din Transnistria. Avem și dovezi că ei încearcă să falsifice înregistrările la Comisia Electorală Centrală prin care să ceară deschiderea mai multor secții de vot din Rusia. Sunt oameni care nu sunt în Rusia. Aceste cereri se fac în Republica Moldova în numele unor oameni care ar fi plecați în Rusia. Colegii mei vor veni cu aceste probe. Aici este un caz penal, când cineva se dă drept altcineva,” a declarat Maia Sandu.

Maia Sandu a făcut apel la toate partidele politice care vor participa la alegerile din toamnă, să-și unească forțele pentru a nu permite fraudarea scrutinului.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"