NordNews
Avem ce spune

Liderul „Pro Moldova” a adunat semnăturile necesare pentru înscrierea în cursa electorală

Liderul „Pro Moldova”, Andrian Candu, a depus astăzi cererea de înregistrare în calitate de candidat la alegerile pentru funcția de președinte al R. Moldova din 1 noiembrie 2020, transmite ziarulnational.md.

Potrivit lui Candu, grupul său de inițiativă a reușit în câteva zile să colecteze peste 25 000 de semnături, cu peste 10 000 decât minimumul necesar.

„Pro Moldova este un partid tânăr, dar foarte activ, hotărât și determinat să facă altfel de politică, îndreptată spre interesul fiecărui locuitor al țării. Avem cu ce ne mândri și avem mult de muncit”, a declarat Andrian Candu, după depunerea cererii de înregistrare în cursa prezidențială, însoțită de listele de subscripție.

Totodată, Candu a mulțumit celor care sprijină candidatura sa la prezidențiale.

„Peste 25 de mii de oameni au susținut candidatul „Pro Moldova” și au exprimat încredere, alături de echipele noastre, care au făcut o muncă extraordinară. Printr-un efort comun, demnitari sinceri și profesioniști, oameni care cred într-o altfel de politică, R. Moldova va deveni nu doar o țară cu care ne mândrim, dar și un stat în care să trăim toți bine și în bună înțelegere”, a conchis Candu.

Andrian Candu va fi al treilea candidat în buletinele de vot, în cazul în care semnăturile prezentate vor fi validate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"