NordNews
Avem ce spune

Liverpool – Barcelona 4-0. "Cormoranii" joacă a doua finală consecutivă în Champions League, după o revenire istorică

Barcelona a fost eliminata de Liverpool în semifinalele UEFA Champions League, grație revenirii spectaculoase a englezilor, scrie sport.ro.
Deși catalanii câstigasera cu 3-0 meciul tur de pe Camp Nou și nimeni nu ii mai vedea eliminati din UCL, Liverpool a reușit minunea. Echipa lui Jurgen Klopp, fară vedetele Salah si Firmino, a înscris patru goluri pe Anfield și s-a calificat în marea finala de la Madrid.
După partida de coșmar, presedintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, a încercat sa fie cât mai rezervat în declarații, însa a lasat de înteles ca vor fi schimbari la echipa dupa socul trăit marți seara. Bartomeu a spus ca cei din conducere vor analiza cu mare atenție ceea ce s-a întamplat în returul de pe Anfield.
O dezamagire… îi felicit pe cei de la Liverpool, au facut un meci mare, au înscris patru goluri. Vom avea timp sa reflectam asupra eliminarii și să ne gîndim. Avem Copa del Rey de jucat în trei saptamani. Anul trecut, la Roma, s-a întamplat acelasi lucru. E dificil să explicam asta, o s-o facem la nivel intern. Conducerea va reflecta adânc asupra a ceea ce s-a întamplat aici. Acum este timpul sa ne concentral asupra Copa del Rey, să ne revenim și să le cerem iertare fanilor Barcei. 
Nu exista nicio explicatie pentru golul al patrulea, poate ne-au luat prin surprindere, poate a fost o greseala… Nu am vorbit cu nimeni inca, nu e nicio explicatie. Golul a impietrit echipa. Pentru al doilea an la rand am avut o seara dezastruoasa”, a spus Josep Maria Bartomeu.
Președintele Barcelonei a fost întrebat si despre soarta lui Ernesto Valverde. Oficialul a evitat sa dea un raspuns, motivand prin faptul ca spiritele sunt incinse din cauza eliminarii și că nu e momentul pentru o astfel de discutie.
„Acum suntem sub efectul eliminarii. Ceea ce trebuie să facem este să încercam să ne revenim, pentru că mai avem de jucat finala Copa del Rey. Vor urma zile dificile pentru toți, dar trebuie să ne trezim”, a fost reacția lui Bartomeu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"