NordNews
Avem ce spune

Locuitorii din Pelinia sunt nemulțumiți în continuare de microbuzul de rută

Locuitorii satului Pelinia sunt în continuare nemulțumiți de microbuzul de rută, oferit de administrația Parcului de Autobuze din Bălți. Oamenii spun ca el este prea mic pentru un sat,  populația căruia este de peste 8 mii de locuitori, astfel că, nu de puține ori, nu au loc în micorbuz și sunt nevoiți să apeleze la un alt mijloc de transport, ca să ajungă la destinație.
 
Primarul satului Pelinia, Titus Sărateanu, a declarat pentru NordNews, că de vină este Parcul de Autobuze din Bălți, care nu-și îndeplinește onest obligațiunile, și că ei nu pot face, la moment, nimic în situația dată.
 
Parcul de Autobuze din Bălți nu-și îndeplinește obligațiunile conform autorizațiilor care au fost eliberate de Ministerul Transportului. Noi nu putem nici să le interzicem, nici să le retragem licența. Toate permisiunile sunt făcute de Ministerul Economiei și Infrastructurii.
 
Totodată, el a menționat că  se  străduie să soluționeze problema dată.
 
Practic, peste o zi discutăm pe tema aceasta cu conducătorul întreprinderii date. Acum noi pregătim o scrisoare pe care o să trimitem la Ministerul Economiei și Infrastructurii, în care o să indicăm că ei nu-șî îndeplinesc obligațiunile. În consecință, deja ei o să ia decizia definitivă.
 
Amintim că, acum două săptămâni, primarul satului a declarat pentru nordnews.md că problema data va fi soluționată, iar directorul Parcului de Autobuze din Bălți nu a fost de găsit la telefon.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"