NordNews
Avem ce spune

Locuitorii din satul Vâprova, raionul Orhei, se bucură de iluminat stradal

Locuitorii satului Vâprova din componența comunei Puțintei, raionul Orhei, se bucură de iluminat stradal. Echipa lui Ilan Șor a finalizat aici un proiect în acest sens, la scurt timp după ce un proiect similar a fost definitivat în satul Puțintei. (P)

La Vâprova, au fost montate o rețea electrică cu lungimea de 5,3 kilometri și circa 90 de corpuri de iluminat econome de tip LED. Punctele de transformare a curentului au fost modernizate, iar un sistem inteligent asigură aprinderea și stingerea luminilor la anumite ore.

În cadrul ceremoniei de inaugurare a sistemului de iluminat, primarul comunei Puțintei, din echipa lui Ilan Șor, Elena Iațco a spus că localitatea a mai făcut un pas spre condiții mai bune de viață.

„Mă bucur că în scurt timp am reușit să aprindem luminile și pe străzile satului Vâprova. În curând întreaga noastră comună va avea sistem de iluminat public stradal. Este succesul nostru comun și vom continua cu alte proiecte”, a dat asigurări Elena Iațco.

Președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu, a menționat că obiectivul echipei lui Ilan Șor de a face, în acest an, raionul Orhei cel mai iluminat din țară va fi realizat.

„Toată lumea știe că noi ne-am propus să facem din Orhei cel mai iluminat raion din țară. Cu siguranță vor realiza acest obiectiv în termenii anunțați, pentru că noi avem o determinare mare de a schimba viața oamenilor în bine. Noi demonstrăm asta zi de zi, iar oamenii susțin proiectele noastre”, a spus președintele raionului Orhei.

În acest an, echipa lui Ilan Șor va implementa proiecte de iluminat stradal în toate satele din raionul Orhei.

P.

Acest articol nu corespunde cu politica editorială a redacției portalului de știri Nordnews.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"