NordNews
Avem ce spune

Lovren, nemulțumit de faptul că UEFA "a uitat" să-l premieze

UEFA a desemnat cei mai buni fotbaliști din Europa. Printre premianți se numără și Sergio Ramos, care a primit premiul pentru cel mai bun fundaș. Controversatul Dejan Lovren, apărător central la Liverpool și al naționalei Croației, nu a părut prea încântat că fostul său adversar din finala UEFA Champions „i-a furat” premiul, exprimându-și această atitudine pe Instagram, scrie digisport.ro

Astfel, fotbalistul a postat mai multe emoji-uri, sub formă de comentariu pe contul oficial UEFA Champions League, mai mult decât sugestive. Reacția sa a ajuns rapid virală pe rețelele sociale.


Dejan Lovren este un personaj colorat al fotbalului, cunoscut pentru faptul că nu se ferește să se autoaprecieze atunci când are ocazia, în ciuda prestațiilor deseori modeste. Iată una dintre declarațiile virale ale fundașului, care l-au transformat pe croat într-o țintă a glumelor în online.
„Am văzut persoane care au spus despre mine că am avut un sezon greu, dar nu sunt de acord”, a declarat Lovren pentru beIN Sports. „Am dus Liverpool în finala UEFA Champions League, iar apoi, naționala în finala Campionatului Mondial. Cred că oamenii ar trebui să recunoască faptul că sunt unul dintre cei mai buni fundași din lume și știu că nu vorbesc lucruri fără sens”, a completat fotbalistul.
Ceilalți jucători premiați de UEFA sunt: Keylor Navas – cel mai bun portar, Luka Modric – cel mai bun mijlocaș, Cristiano Ronaldo – cel mai bun atacant.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata