NordNews
Avem ce spune

Ludmila Kozloska: Plahotniuc trebuie inclus în lista „Magnițki”

Ludmila Kozlovska, președinta organizației neguvernamantale Open Dialog, susține că în lista „Magnițki”, cea care prevede sancțiuni personale față de unele persoane, trebuie inclus și liderul Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la postul de televiziune TV8.

Ludmila Kozlovska spune că din decembrie anul trecut, una dintre prioritățile organizației Open Dialog este apărarea avocaților și judecătorilor. De asemenea, ONG-ul promovează legea globală „Magnițki” în toate parlamentele naționale, lege care înregistrează succese mari. „Legea globală „Magnițki” se referă la sancțiuni personale față de cei care se simt absolut de nepedepsit în țările lor. În acest caz, Plahotniuc și anturajul său fac parte din auditoriul țintă față de care noi vrem să stabilim sancțiuni personale. Desigur, ei se tem foarte tare de acest lucru pentru că văd că în această listă sunt foarte mulți dictatori, rude și apropiați ai acestora”, a spus Ludmila Kozlovska.
Referindu-se la informațiile apărute în presa moldovenească despre faptul că organizația Open Dialog finanțează partidele de opoziție PAS și PPDA, Ludmila Kozlovska spune că niciodată nu a ascus faptul că finanțează fie cheltuielile pentru transport, fie pentru cazare a unor persoane, iar acest lucru ar fi un absurd din punctul de vedere al finanțării.
tv8.md

2 Comentarii
  1. Rustin spune

    Dacă a ajuns și Kozlowska formator de opinie la TV8, apoi să-mi bag pula! V-ați dus cu totul de râpă! Kozlowska, bleati, spoin FSB vorbește despre lista Magnițki!

  2. Vladimir spune

    Asta o spune o prostituata a lui Ablyazov, o reprezentanta a mafiei ruse ce au incercat sa atace guvernarea din Polonia?!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"