NordNews
Avem ce spune

„M-am amuzat copios”. Platon promite să „o poarte prin judecăți” pe Mariana Rață: Văd că ți-ai ieșit din bine

Controversatul om de afaceri, Veaceslav Platon, i-a dedicat o postare pe Facebook jurnalistei Mariana Rață, în care anunță că o va acționa în judecată, scrie cotidianul.md

„Dragă Mariana! Văd că ți-ai ieșit din bine, iar din această cauză sunt obligat să te port prin judecăți. Vreau să văd cum te vei îndreptăți. Acum suntem în proces de pregătire a cererilor de chemare în judecată privind apărarea onoarei și demnității și înaintarea acestora la Judecătoria București pentru cetățenii cu pașapoarte românești. Te voi purta și pe acolo.

Să știi că m-am amuzat copios, atunci când ai declarat despre oarecare investigații în privința mea. La ultima noastră întrevedere, ți-am explicat timp de 4 ore doar o singură schemă din furtul miliardului. Dar așa și n-ai înțeles nimic. Sincer să fiu, am lăsat-o baltă, înțelegând că n-are rost. Și din nou „bună ziua”: Mariana și investigațiile”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

„Apropo, pregătește-ți banii pentru avocați. Și să nu îndrăznești să-i achiți din contul TV8, pentru că te vei alege imediat și cu o cerere la Procuratura europeană pentru delapidarea resurselor europene. Aceștia vor începe a deranja donatorii și vă vor pune capacul. Ce-i drept, ai putea să te adresezi după bani la SIS. Ei sunt obligați să ramburseze cheltuielile agenților săi, suportate în timpul executării misiunilor de serviciu. O cerere aparte pregătim acum și în privința șezătorii de ieri cu Maia Sandu. Mai pe scurt, limba lungă și mintea scundă sunt o combinație foarte costisitoare”, a mai scris Platon.

„PS: Salutări lui Viorel!”, a adăugat el, referindu-se la acuzațiile lansate de Cristian Rizea către Mariana Rață, potrivit cărora s-ar afla în relații apropiate cu Viorel Morari, fostul șef al Procuraturii Anticorupție. Amintim că Mariana Rață a negat acuzațiile și a anunțat că-l va ataca în judecată pe Rizea.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"