NordNews
Avem ce spune

Mai mulți oaspeți de peste Prut au participat la un eveniment din orașul Glodeni

Filiala din Glodeni a Bibliotecii Județene George Coșbuc din Bistrița-Năsăud, România a găzduit prezentarea de carte a autorului Mircea Cosma. Acesta a făcut și o donație de cărți pentru biblioteca din Glodeni.

După prezentarea de carte, evenimentul a continuat în parcul din orașul Glodeni, unde a fost inaugurat Monumentul Tuturor Eroilor Neamului (care au luptat în primul și al doilea război).

La eveniment au participat mai mulți oaspeți din țară: Ion Leucă, Deputat în Parlamemntul RM; E.S. Dumitru Petrișor, Consul al României în RM, Consulatul din or. Bălți; Constantin Cojocaru, primarul orașului Edineț; Stela Onuțu, primar al orașului Glodeni. Dar au fost prezenți și mai mulți oaspeți de peste Prut: Mircea Cosma, Director Executiv al Euroregiunii Siret – Prut – Nistru; Ludmila Sfîrloagă, consilier județean, Consiliul Județean Prahova; Ciubuc Iulian și Boris Volosatîi, Deputați în Parlamentul României; Andrei Busuioc, senator în Senatul României; Vlad Bilețchii, activist Civic.

După încheierea evenimentului de inaugurare, conducerea raionului Glodeni, împreună cu delegația din România, au mers în satul Cobani, unde, urmează edificarea bustului lui Mihai Viteazul, în luna mai a anului curent.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata