NordNews
Avem ce spune

Maia Sandu a adunat numărul suficient de semnături

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate susține că a colectat deja semnăturile necesare pentru a fi înregistrată în calitate de candidat la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie. Maia Sandu nu se grăbește însă să se prezinte la Comisia Electorală Centrală pentru a depune listele cu semnături. „Noi vrem să folosim toată această perioadă pentru că este o ocazie pentru noi să ajungem în mai multe localități și să vorbim cu cât mai mulți oameni,” a declarat Maia Sandu.

„Avem destul de multe semnături. Am trecut de numărul necesar, dar colectăm mai departe pentru a avea rezerve. Noi am decis să folosim toată această perioadă pentru că, din momnetul în care ai depus semnăturile și ești înregsitrat drept candidat nu mai poți să faci cheltuieli de campanie. De ce am merge după exemplul lui Plahotniuc, colectare de semnături într-o zi și după asta ce să faci, să stai pe prispă și să aștepți campania electorală? Vom lăsa suficiente zile pentru ca Comisia Electorală Centrală să reușească să verifice semnăturile. ”

Maia Sandu a adăugat că nu se teme să fie ultima în buletinul de vot. „Nu contează unde ești în buletinul de vot. Oamenii sunt suficient de inteligenți să parcurgă toată lista,” a conchis Sandu.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"