NordNews
Avem ce spune

Maia Sandu a avut o întrevedere cu directoarea Biroului de Cooperare al Elveției în R. Moldova, Caroline Tissot

Maia Sandu, a avut astăzi o întrevedere cu directoarea Biroului de Cooperare al Elveției în Republica Moldova, Caroline Tissot. În cadrul întâlnirii, șefa statului a vorbit despre situația curentă din R. Moldova în plan politic, economic și sanitar, dar și despre eforturile pe care le face Președinția pentru a asigura oamenii cu vaccin și cooperarea bilaterală.

„Am ținut să mulțumesc Elveției pentru susținerea promptă oferită țării noastre în combaterea pandemiei, prin livrare de echipamente medicale, de protecție individuală și de laborator. Am subliniat și faptul că Elveția este unul dintre partenerii noștri de nădejde, în special în realizarea proiectelor sociale și de dezvoltare locală. Astfel, de ani buni, în satele noastre se modernizează rețelele de aprovizionare cu apă și sanitație, sunt îmbunătățite serviciile comunitare, iar diaspora este din ce în ce mai implicată prin asociațiile de băștinași. Am exprimat recunoștința noastră și pentru asistența semnificativă oferită în domeniul culturii” a scris Maia Sandu pe pagina de facebook.

Totodată, șefa statului și-a exprimat convingerea că parteneriatul dintre țările noastre se va consolida, Elveția rămânând pentru R. Moldova un exemplu de coeziune socială și de dezvoltare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata