NordNews
Avem ce spune

Maia Sandu a avut o întrevedere cu directorul CNA, Ruslan Flocea

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o întâlnire astăzi, 6 ianuarie 2021, cu Ruslan Flocea, directorul Centrului Naţional Anticorupţie, transmite serviciul de presă al Preşedinţiei.

„Mi-am exprimat ferma convingere că lupta reală împotriva corupţiei este esenţială pentru a putea dezvolta Republica Moldova şi a îmbunătăţi viaţa oamenilor. Am solicitat informaţii cu privire la activitatea desfăşurată pe anchetele iniţiate în 2019, inclusiv cele ce ţin de achiziţiile în sănătate, pentru a deconspira schemele de corupţie. Totodată, am discutat despre implicarea Centrului pe dosarele de corupţie mare şi colaborarea acestuia cu Procuratura Anticorupţie, dar şi acţiunile instanţelor de judecată.
Combaterea corupţiei, în special în rândul celor mai înalţi demnitari şi funcţionari publici, este o prioritate pentru mine în calitatea mea de Preşedinte. Voi milita pentru construirea de instituţii funcţionale şi independente, astfel încât să putem asigura combaterea efectivă a fenomenului corupţional din ţara noastră.” a declarat Maia Sandu.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata