NordNews
Avem ce spune

Maia Sandu a avut o întrevedere cu prim-ministrul in exercițiu, Aureliu Ciocoi

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut astăzi o întrevedere cu Prim-ministrul in exercițiu, Aureliu Ciocoi. În timpul discuției, au fost punctate subiectele discutate cu conducătorii instituțiilor cheie ale UE în cadrul vizitei la Bruxelles.

„Am discutat despre situația din țară, în special pe dimensiunile economică și sanitară. Am abordat subiectele ce au fost puse în discuție cu conducătorii instituțiilor-cheie ale UE în cadrul vizitei mele la Bruxelles și necesitatea ca Guvernul să întreprindă acțiuni în vederea realizării la timp a angajamentelor cu UE. De asemenea, am pus accentul pe necesitățile stringente, între care asigurarea accesului cât mai rapid la vaccinul anti-Covid-19 pentru cetățenii noștri, semnarea contractului pentru Reziliență în mărime de 15 milioane de euro sub formă de grant.

Chiar dacă guvernul actual nu are puteri depline, oamenii așteaptă și au nevoie de ajutor din partea statului. Asta trebuie să facem cu toții – să venim cu acțiuni concrete în sprijinul cetățenilor”, a scris Maia Sandu pe pagina de facebook.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata