NordNews
Avem ce spune

Maia Sandu a depus listele la CEC. Câte semnături a adunat echipa sa

Grupul de inițiativă în susținerea Maiei Sandu a depus astăzi, 23 septembrie, la Comisia Electorală Centrală listele de subscripție în vederea susținerii candidatei la funcția de președinte al Republicii Moldova. Maia Sandu a declarat că echipa sa a adunat peste 30 mii de semnături, dar a depus 25 de mii de semnături, așa cum prevede legea.

În fața CEC s-au adunat susținătorii Maiei Sandu pentru a cere alegeri libere și corecte.

„Oamenii vor să scape de hoți, vor să aducă în fruntea țării un conducător care să-i respecte, să lucreze pentru ei. Dar pentru ca acest lucru să se întâmple e nevoie de alegeri libere și corecte. Cei de la CEC să ne asigure condiții pentru ca alegerile să fie libere și corecte. În această săptămână CEC va lua o decizie de deschidere a secțiilor în diasporă. Această decizie trebuie să fie corectă, cerem membrilor să nu se lase manipulați”, a declarat Sandu.

Până în prezent, 3 politicieni au fost înregistrați de către CEC la funcția de candidat pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie. Este vorba despre Andrei Năstase, Renato Usatîi și Tudor Deliu.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"