NordNews
Avem ce spune

Maia Sandu a lăsat mască angajații de la frontiera Leușeni! Istoria despre care nu știe nimeni

Și-a lăsat privilegiile de președintă de țară acasă și a pornit în România ca orice cetățean de rând. Este vorba despre Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, care a lăsat mască angajații de la frontieră. În timp ce ultimii adunau pașapoartele de la automobilele care au format coadă, marea surpriză a venit de la un mijloc de transport care aștepta în rând. În automobil nu era nimeni altcineva decât șefa statului, Maia Sandu, scrie Realitatea. 

Potrivit unor surse demne de încredere ale Realitatea.md, Maia Sandu a refuzat categoric să beneficieze de facilități. Chiar dacă angajații frontierei au insistat de câteva ori, aceasta și-a continuat drumul așteptându-și rândul.

„Erau multe mașini în rând, iar în timp ce un colaborator al Poliției de Frontieră aduna actele oamenilor, a observat-o și pe Maia Sandu. I-au propus să treacă cu mașina fără a sta în mulțime, însă aceasta a refuzat din start”, susțin suresele Realitatea.

Iar ulterior de mașina în care se afla președinta statului s-au mai apropiat alți doi angajați.

„Au mers și alți doi colegi și i-au propus același lucru, să treacă pe un culoar separat, să nu stea în rând, iar în scurt timp vor fi gata și actele. Însă au primit același răspuns”, a mai adăugat sursa.

Astfel, Maia Sandu și-ar fi continuat drumul fără a se evidenția din mulțime și a face uz de privilegiile prezidențiale.

Amintim că Maia Sandu a fost surprinsă, ieri, la înalțime. Șefa statului a postat pe contul său de Instagram o poză în care aceasta se află pe Vârful Moldoveanu, cel mai înalt din România, situat în Masivul Făgăraș, județul Argeș.

Amintim că fostul șef al statului și actualul deputat Igor Dodon a revenit săptămâna trecută din vacanța de lux pe care a petrecut-o în Turcia, trecând cu familia prin sala delegațiilor oficiale, ca și la plecare. Zborul a ajuns puțin după miezul nopții la Chișinău, cu întârziere, iar Dodon a încercat să plece în maximă discreție, ieșind nici măcar nu prin sala VIP, ci chiar prin cea prin care trec delegațiile oficiale.

2 Comentarii
 1. dumitru rizoaica spune

  Cat de idiot, de las sau tradator trebuie sa fie un roman, incepand cu Iohannis si pana la cel mai din urma, pentru a nu fi interesat sa aleaga justitia care este „mai BUNA”, pentru romani si Romania, dintre justitia actuala si justitia in care toti magistratii ar depune un juramant de Responsabilitate, ca cel de mai jos:?

  “”Jur ca in activitatea mea nu voi admite nicio influenta si nicio impunere, nici pe linie adminstrativa, nici pe linie politica si nici prin santaj!

  Activitatea mea, indiferent de persoanele vizate, va reflecta DOAR esenta Legii si a constiintei mele fara pata, exprimand convingerea mea cea mai intima in cauza respectiva, situatie cunoscuta DOAR de mine si Dumnezeu!

  Daca nu voi respecta cu sfintenie cele asumate mai sus, Dumnezeu sa abata asupra mea si a celor mai dragi fiinte cele mai cumplite nenorociri si sa ma lipseasca, pe mine si pe cele mai dragi fiinte, de sanatate si fericire!
  Asa sa ma RASPLATEASCA Dumnezeu!””

  Toti cei care nu sunt interesati sa aleaga ce este „mai BUN”, pentru romani si Romania, intre cele doua ipostaze ale justitiei, isi condamna urmasii si Tara la o existenta in „mai RAUL” in care traim de peste 30 de ani!

 2. Nituleac Mihai spune

  Probabil ca Dodon nu a copiat legea lui Iliescu. Se spunea la accidentul lui Oprea, ca trebuie insotit de coloane oficiale, care nu au voie sa opreasca in trafic.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"