NordNews
Avem ce spune

Maia Sandu a promis locuitorilor din Telenești că va majora indemnizațiile la nașterea copiilor

Investiții europene, start-up-uri pentru tinerii antreprenori și indemnizații majorate la nașterea copiilor, acestea sunt doar câteva dintre promisiunile pe care le-a făcut Maia Sandu locuitorilor din orașul Telenești.


Vasile Lescu este tată a cinci copii. Toți însă sunt plecați peste hotarele țării, în Izrael, Italia, Franța și Belgia. Nu și-a văzut copiii și nepoții de mult timp, iar gândul că nu vor mai reveni acasă din cauza situației complicate din Moldova îi provoacă durere.

„Toți sunt plecați peste hotare, eu nu am pe nimeni acasă. Foarte mult aș vrea să vină copiii acasă. Ei își doresc să vină acasă, dar cum să vină dacă nu sunt locuri de muncă. Acolo, de rău, de bine, au de lucru, doar că sunt străini.”, a spus Vasile Lescu.

Oamenii mărturisesc că au obosit de politicieni care se perindează prin fotolii moi și nu fac nimic pentru a schimba soarta țării. Ei spun că Maia Sandu este persoana care va pune punct fărădelegilor din partea autorităților.

„Pentru un viitor mai bun, mai prosper, să avem o viață mai bună.”

„Dorim o schimbare, suntem tineri și chiar ne dorim o schimbare.”

„Vrem schimbări în țară, vrem schimbări radicale. 00:12. În primul rând să nu mai fie corupție. Unde nu te întorci, trebuie să dai bani: în medicină, în școli, poliție, judecătorie, procuratură.”

„Ea se luptă cu corupția, ea se luptă cu toți care fură țara și au dus-o de râpă.”

„Sper că va fi o schimbare, am încredere în Maia Sandu, este o personalitate cultă, care luptă ca lumea să înțeleagă și să scăpăm de corupția asta.”

„Am venit aici ca să susținem o persoană în care credem, credem că va face ceva pentru țara asta, ca să scăpăm de bandiți și să le putem oferi copiilor noștri un viitor mai bun.”

Maia Sandu a declarat că susținerea familiilor cu copii este o priotitate pentru ea și echipa sa.

„Tocmai pentru ca să ajutăm familiile, să aibă mai multe resurse și să nu fie obligați părinții să plece din țară, să nu se mai întâmple despărțirea familiilor, atunci când copiii sunt lăsați cu bunicii.”, a declarat Maia Sandu, candidata PAS la funcția de Președinte al Republicii Moldova.

Maia Sandu l-a depășit pe Igor Dodon, în primul scrutin al alegerilor prezidențiale, cu 3,55% din sufragii.

Acest material a fost achitat din fondurile electorale

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"