NordNews
Avem ce spune

Maia Sandu a transmis un mesaj de condoleanțe președintelui Indoneziei după prăbușirea unei aeronave cu 62 de persoane la bord

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu,a transmis un mesaj de condoleanțe în legătură cu accidentul aviatic din Indonezia în care 62 de persoane și-au pierdut viața, scrie deschide.md

„EXCELENŢEI SALE

DOMNULUI  JOKO WIDODO

PREŞEDINTELE  REPUBLICII INDONEZIA

EXCELENŢĂ,

Am aflat cu profundă tristețe despre accidentul aviatic ce s-a produs în provincia indoneziană Kalimantan, soldat cu moartea persoanelor aflate la bord.

În aceste clipe de grea încercare, Vă rog să primiţi, în numele poporului Republicii Moldova şi al meu personal, profundele noastre sentimente de compasiune şi solidaritate cu poporul indonezian.

Vă rog să transmiteți sincere condoleanțe rudelor și apropiaților celor ce și-au pierdut viața”, se arată într-un comunicat al Președinției.

Amintim că un avion al companiei aviatice indoneziene Sriwijaya Air cu 62 de persoane la bord a dispărut de pe radare la scurt timp după ce a decolat sâmbătă din capitala indoneziană Jakarta, pe ruta spre Pontianak din provincia Kalimantanul de Vest, au anunţat mass-media locale, preluate de Reuters.

Autoritățile locale au anunțat că aeronava s-a prăbușit în largul coastelor indoneziene – mai precis, în Marea Java – și că deja au început să fie găsite rămășițe ale acestuia.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"