NordNews
Avem ce spune

Maia Sandu: „Adoptă aceste legi la miezul nopții pentru că se tem de furia oamenilor”

În contextul celor întâmplate în Parlament, ieri noapte, Președintele ales, Maia Sandu a venit cu un mesaj pe o rețea de socializare. Sandu condamnă acțiunile majorității parlamentare PSRM-ȘOR și îndemnă, încă o dată, la organizarea alegerilor parlamentare anticipate. 

„La această oră târzie, în Parlament, o grupare de hoți și profitori împarte banii statului, banii oamenilor care muncesc și plătesc impozite. După ce au discreditat total procesul legislativ, încălcând toate normele, deputații din majoritatea PSRM-Șor au hotărât să împartă între ei banii țării la miezul nopții. Rușine! Cei mai mari hoți au ajuns șefi pe banii oamenilor cinstiți.
Legea bugetului, cea mai importantă lege a anului, este adoptată în grabă, cu încălcarea normelor, fără să se țină cont de nevoile oamenilor și ale țării – susținerea economiei, a sectorului medical, a agricultorilor afectați de secetă, a oamenilor care au rămas fără venituri din cauza crizei, a familiilor cu copii. Legea este adoptată fără surse reale de finanțare a deficitului bugetar. În schimb, promovează interesele hoților și le permite să continue furtul și schemele de corupție sub protecția deputaților PSRM și Partidului Șor.
Trebuie să scoatem din Parlament acești hoți – anticipate! Cei care s-au adunat să voteze astăzi nu sunt oameni de stat, sunt impostori. Adoptă aceste legi la miezul nopții pentru că se tem de furia oamenilor. Ei trebuie pedepsiți. Nu va scăpa nici unul”, se arată în mesajul președintelui ales, Maia Sandu.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"