NordNews
Avem ce spune

Maia Sandu, candidat cu acte în regulă la prezidențialele din noiembrie

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu este oficial, candidată la alegerile prezidențiale din noiembrie și va fi a șasea în buletinul de vot. Anunțul a fost făcut astăzi, într-o postare pe pagina sa de facebook.

„Astăzi am fost înregistrată oficial în calitate de candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova. Le mulțumesc tuturor celor care au colectat semnături și au discutat cu oamenii în sate, la corturi, în curțile blocurilor din Chișinău. Cei mai mulți dintre oamenii care muncesc în campanie nu se află în lumina reflectoarelor, nu-i vedeți sau auziți la televizor. Însă anume ei sunt eroii campaniei. Acești oameni se implică în schimbarea pe care o dorim cu toții, trecând peste greutăți, peste disconfortul de a se trezi la 5 dimineața și a merge până noaptea târziu prin satele Moldovei, și datorită efortului lor imens vom învinge.
Maia Sandu a menționat că, vineri, va începe campania electorală.
„Vineri, 2 octombrie, la 11:00, începem campania și mergem spre victorie și schimbare. Datoria noastră este de a proteja sănătatea oamenilor, de aceea vom organiza un eveniment la care vă invităm să participați online.”
Alegerile prezidențiale din acest an vor avea loc la 1 noiembrie.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"