NordNews
Avem ce spune

Maia Sandu confirmă că va avea o întâlnire cu Renato Usatîi: „Noi pornim de la premiza că alegătorii noștri au aceleași obiective”

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, confirmă că urmează să aibă astăzi o întâlnire cu liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi. Candidata PAS, susține că împreună cu primarul de Bălți pornește de la premiza că atât votanții PAS, cât și cei de la PN au aceleași obiective. 

Noi pornim de la premiza că alegătorii noștri au aceleași obiective, că alegătorii noștri vor să trăiască într-o țară unde statul e funcțional, unde statul nu este folosit de diferite grupări de corupție, unde statul poate să încurajeze dezvoltarea afacerilor”, a declarat Sandu.

Maia Sandu susține că actualul Parlament nu reprezintă voința poporului, dar trebuie găsită o soluție legală pentru dizolvarea lui.

Trebuie să vedem cum ajungem acolo pentru că există prevederi legale foarte clare, dar la primul pas noi trebuie să curățăm Președinția și la următorul pas trebuie să ajungem la celelalte instituții, inclusiv la Parlament. Optez pentru anticipate în momentul în care găsim o soluție legală pentru a dizolva Parlamentul”, a mai precizat politiciana.

Ieri, în cadrul unui live pe pagina sa de Facebook, Renato Usatîi a declarat că urmează să aibă astăzi o întâlnire cu Maia Sandu și să discute despre mai multe probleme, inclusiv susținerea PAS în turul doi al scrutinului.

1 Comentariu
  1. Alla spune

    Ei, cui vreți să puneți macaroane pe urechi….pornesc ei de la aceleași premize…pftiu 🙂 Vă pare că toți îs proști numai voi sunteți deștepți. Hai, întâlnițivă să vedeți cum vă împărțiți funcțiile.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"