NordNews
Avem ce spune

Maia Sandu explică de ce nu a candidat pe aceeași circumscripție cu Vlad Plahotniuc

Maia Sandu spune că a luat decizia să nu candideze în aceeaşi circumscripţie cu liderul PDM, Vlad Plahotniuc, la Nisporeni, pentru că „el nu merită”. Totodată, ea a precizat că blocul ACUM are un candidat care va lupta pentru dreptul de a reprezenta oamenii din Nisporeni în viitorul Parlament, în timp ce ea a ales să candideze în diasporă. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la un post privat de televiziune, scrie tv8.md.
„La Nisporeni merită să mergi pentru a obține încrederea cetățenilor de acolo și pentru a obține dreptul de ai reprezenta și ar fi o onoare să-i reprezinți oamenii din Nisporeni, așa cum este o onoare să reprezinți oamenii din Fălești, Europa de Vest, Rusia ș.a. Așa se pune problema. Nu mergi la Nisporeni pentru ca să lupţi cu Plahotniuc, pentru că Plahotniuc nu este un personaj politic autentic care să merite să intri în luptă cu el. Plahotniuc este un hoţ de la drumul mare. Care dacă nu ar avea banii pe care îi are pentru că i-a furat de la cetăţeni, dacă nu ar avea televiziuni, dacă nu ar avea resurse administrative, dacă nu ar folosi dosare penale şi tot felul de alte instrumente de şantaj, nu ar însemna nimic. El nici acum nu înseamnă nimic. El nu este un politician care poate să obţină sprijinul oamenilor dacă ar merge în această luptă aşa ca noi, fără bani, televiziuni, fără resurse adminsitrative. Nu ar obține nimic, deci nu mergi la Nisporeni ca să lupți cu Plahotniuc pentru că el nu merită…”, a declarat Maia Sandu.
Lidera PAS a menționat că blocul ACUM are un candidat la Nisporeni, Ion Terguță, care va lupta pentru dreptul de a reprezenta oamenii din Nisporeni în viitorul Parlament.
 

2 Comentarii
  1. timofei spune

    este o sucă pișorcoasă și a fugit în diasporă în loc să-i dea luptă directă lui Plahotniuc!

  2. Vadim spune

    Aha, precis! Nu a candidat pentru ca daca pierde in fata lui Plahotniuc s-a zis cu cariera ei in politica.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"