NordNews
Avem ce spune

Maia Sandu îl acuză pe Dodon că ar beneficia de suportul „bandiților” în cursa prezidențială

Igor Dodon i-ar fi dat undă verde lui Veaceslav Platon pentru o nouă hoție bancară de proporții. Astfel, ar încerca să ascundă realitatea prin minciuni, adevărul fiind că pune la cale un următor furt al miliardului. Cu asemenea acuzații a venit astăzi lidera PAS, contracandidata lui Igor Dodon din turul doi al alegerilor prezidențiale, într-o conferință de presă, transmite safenews.md. 

Potrivit Maiei Sandu, ca să se mențină la putere, Igor Dodon a cerut ajutorul celor mai mari bandiți, în schimbul eliberării acestora din închisoare sau micșorându-le termenul de condamnare.

Acești bandiți astăzi umblă pe la agenți economici și cu pistolul la tâmpla oamenilor, cer bani pentru a finanța campania lui Igor Dodon. El le promite protecție tuturor hoților care îl sprijină în această campanie electorală. El este disperat, se simte ca o fiară încolțită, și, după ce a vândut țara, este gata să vândă și viitorul oamenilor din Republica Moldova” a spus Maia Sandu în cadrul unei conferințe de presă.

Astfel, Maia Sandu spune că „trebuie să ne mobilizăm și să ieșim la vot, pentru a scăpa țara de Igor Dodon și bandiții, cărora Dodon le oferă protecție”.

Oameni buni, e de datoria noastră să alungăm bandiții de la conducerea țării noastre. El nu are nici o armă împotriva votului nostru. Nici o minciună nu poate opri un popor care este furat și batjocorit. Avem 10 zile în care să muncim împreună și să-l alungăm de la putere. Pe 15 noiembrie îl dăm jos și începem să rezolvăm problemele adevărate ale țării.  În primul rând, o să începem o luptă crâncenă împotriva tuturor bandiților și hoților. Vom începe o luptă dură împotriva tuturor judecătorilor și procurorilor care protejează hoții și bandiții. Voi declara combaterea corupției prioritate de securitate națională și voi insista pe înăsprirea considerabilă a pedepselor pentru corupția politică. Voi insista pe înăsprirea pedepselor pentru trădare de țară, așa încât nimeni să nu mai îndrăznească vreodată să-și vândă țara și interesele cetățenilor”, promite Sandu.

De asemenea, în calitate de președinte lidera PAS spune că va întreprinde toate acțiunile necesare pentru a dizolva actualul Parlament.

„Voi fi dură cu toți șefii și șefuleții care vor cere mită sau vor pune presiune pe mediul de afaceri. Vom pune capăt acestui dezmăț” a precizat Maia Sandu.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"