NordNews
Avem ce spune

Maia Sandu: „Pentru o economie puternică, avem nevoie de UE!”

Lidera PAS, Maia Sandu este de părere că pentru Republica Moldova este importantă nu doar aderarea la Uniunea Europeană. Mult mai important este îndeplinirea condițiilor impuse de UE. În cadrul unui interviu acordat lui Dmitri Gordon, candidata la funcția de președinte a accentuat că unica soluție de dezvoltare a țării noastre este integrarea în Uniunea Europeană.

Noi vrem să aderăm la UE. Noi înțelegem că acest proces nu este unul simplu, dar pentru noi este foarte important. Noi nu știm când se va întâmpla acest lucru, dar pentru noi e important, să îmbunătățim condițiile de viață a cetățenilor Republicii Moldova. Noi știm că acest proces prevede niște standarde. Noi suntem obligați să implementăm aceste standarde și în ceea ce ține de guvernare, și de construirea drumurilor, și de folosirea banilor publici, și cum îmbunătățim condițiile de trai în sate. Toate aceste lucruri sunt un proces pentru a ajunge la nivelul de trai a țărilor din UE”.

Sandu a mai menționat că pentru acest lucru avem nevoie de susținerea UE

Noi trebuie să ne construim o economie puternică, dar până vom ajunge la o asemenea economie, avem nevoie de ajutor, și pentru oamenii săraci. și pentru infrastructură și pentru micile afaceri”, a precizat lidera PAS.

În buletinele pentru turul II de scrutin, Maia Sandu va fi pe prima poziție.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"