NordNews
Avem ce spune

Maia Sandu se află în Ucraina. Șefa statului va vizita localitățile grav afectate de război și va avea o întrevedere Volodimir Zelenski

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, se află astăzi, 27 iunie, într-o vizită de lucru la Kiev. Pe parcursul zilei, șefa statului va vizita localitățile Borodeanka, Bucea și Irpen, și va avea o întrevedere cu Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.

Recent, presa ucraineană a scris că se pregătește o vizită a președintei Republicii Moldova la Kiev, aceasta după ce șefa statului a avut o discuție la telefon cu președintele ucrainean Vladimir Zelenski.

Precizăm că, de la începutul războiului din Ucraina, din oficialii de rang înalt ai Republicii Moldova, în vizită în țara vecină au fost doar președintele Parlamentului, Igor Grosu, și deputatul PAS, președinte al Comisiei securitate, apărare și ordine publică, Lilian Carp, care au vizitat Bucea, Irpin și Kiev, localități unde a fost atestat un adevărat genocid produs de militarii ruși în timpul invaziei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"