NordNews
Avem ce spune

Mâine se așteaptă să fie cea mai caldă zi, de la începutul acestui an. Cum va fi vremea în următoarele trei zile de weekend

ăptămâna aceasta weekendul va dura trei zile, or, ziua de mâine, 8 martie, este declarată liberă pentru bugetari. Timpul va fi potrivit pentru plimbări în aer liber, potrivit prognozelor meteorologilor care arată maxime de până la +18… +20 de grade. Totuși, sunt posibile și ploi slabe, scrie tv8.md.
Mâine, 8 martie, valorile termice ale aerului vor crește până la +18 grade la amiază, în partea de nord a țării, la Sud vor fi +20 de grade, iar în Centru, până la +19 grade Celsius. Norii pe cer vor fi doar sporadici, iar ploi nu se prevăd.
Sâmbătă, 9 martie, însă ar putea să cadă precipitații slabe la Sud și în Centru, iar la Nord cerul va fi preponderent acoperit de nori. Totuși, maximele temperaturii aerului la amiază vor fi de până la +17 grade în Centrul țării, +16 grade la Nord și +18 grade la Sud. Aceleași valori termice se vor înregistra și duminică, 10 martie. În ultima zi din săptămână sunt șanse să plouă doar la Sud, la Nord și în Centru cerul va fi doar parțial noros.

Săptămâna viitoare temperaturile aerului vor scădea ușor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"