NordNews
Avem ce spune

Marina Tauber a pus la treabă Primăria municipiului Bălți

Marina Tauber a pus la treabă Primăria municipiului Bălți. La scurt timp după o intervenție în direct a candidatului Partidului „ȘOR” pe un drum stricat, Primăria a început lucrările de reparație pe această stradă. Cel puțin asta reiese din mesajul transmis de un locuitor al orașului Bălți, care a anunțat că, imediat după încheierea live-ului, în zonă au apărut autospecialele Primăriei.

„Din momentul în care am anunțat că intru în cursa pentru Primăria Bălți primesc zilnic sute de mesaje din partea locuitorilor orașului. Cei mai mulți semnalează problemele cu care se confruntă zi de zi. Iar vineri am primit un mesaj care m-a bucurat și m-a întristat în același timp. La scurt timp după intervenția live pe care am avut-o vineri de pe strada Soroca, în care am vorbit despre programul de reconstrucție a infrastructurii rutiere din Bălți, pe acest drum au apărut autospecialele Primăriei, care au început lucrările de reparație. Nu exclud că a fost doar o coincidență, însă oamenii care locuiesc în zonă spun că n-au mai văzut pe strada lor atâta agitație de mult timp”, a scris Marina Tauber într-o postare pe Facebook.

Candidatul Partidului „ȘOR” a mai spus că se bucură că a putut mișca lucrurile, dar nu înțelege de ce autoritățile municipale și-au amintit exact în timpul campaniei electorale că drumurile din Bălți sunt stricate.

„Noi, cei din echipa Partidului „ȘOR”, nu a avem nevoie de campanie electorală pentru a lucra pentru oameni. După 21 noiembrie, odată ce voi deveni primar al orașului Bălți, drumurile pe care vom merge bălțenii nu vor fi pavate cu promisiuni, așa cum s-a întâmplat până acum. Vă dau cuvântul meu de onoare. Bălțenii sunt demni de o viață mai bună!”, a punctat Marina Tauber.

 

Acest articol nu reflectă poziția portalului de știri NordNews.md

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata